Bicep-harjoitus: kuinka saada valtavia aseita. Tekniikka + ohjelma

 Oletko kyllästynyt pienaseisiin? Haluatko saada valtava ”bazookas”?

Hardice hauislihasharjoittelu auttaa sinua. Nyt saat selville, mitä ja miten saada kädet aiheuttamaan ihailua ja kateutta, eikä lempeitä hymyjä.

Mutta varoitan teitä – tämä on vaikeaa ja tuskallista. Jos et ole valmis tähän, sulje välilehti ja tutustu käärmeen kohtaloon.

“Persoonallisuus kehittyy vain ylittämällä vaikeudet.”Jason Statham.

Oletko vielä täällä? Anna sitten jatkaa.

Miksi tarvitset hauislihasharjoituksen?

Lihastoimintojen tuntemus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka harjata niitä oikein. Ilman teoriaa, sinä’Teen joukon … virheitä.

Hauisliha koostuu kahdesta nipusta, ulkoisesta (pitkä) ja sisäisestä (lyhyestä), joten sitä kutsutaan hartuksen hauislihakseksi. Pitkät ja lyhyet niput leikkaavat olkavarren etuosassa suorittaen käden taivuttamisen kyynärnivelissä ja käden kääntämisen. Lihastoiminnot määräävät kuinka ja mitä harjoituksia sitä harjoitetaan.

3 hauislihasharjoitusta:

 • vasara;
 • taipuminen Scott # 39: n penkillä;
 • keskittynyt nousu.

Harjoitukset, joissa käsivarret taivutetaan kyynärpäähän, kuormittavat hauislihaa. Näiden liikkeiden muunnelmat ansaitsevat erilliset artikkelit. Tämä ei kuitenkaan häiritse suunnittelevan harjoitusohjelman laatimista joillakin tällaisilla harjoituksilla.

Parhaat hauislihasharjoitukset: Ominaisuudet ja tekniikka

Lihaskuidut jaetaan nopeisiin ja hitaisiin. Aivan kuten ihmiset: joku epäröi kuntosalin kanssa, viivästyy viimeiseen, ja joku tekee päätöksen nopeasti valmistelemalla kehon syksyllä.

Nopeille kuiduille on ominaista suuri supistumisnopeus, ne ovat vastuussa lujuudesta. Hitaita, päinvastoin, ovat “teroitettu” pitkään kestävyyden työhön Jokaisella lihaksella on tietty osuus näistä kuiduista.

Hauislihas on hitaampi, joten koska se on käsivarren pienin lihas, sitä ei ole suunniteltu raskaille kuormille. Tämän perusteella, kun harjoittelet hauislihaa painoa varten, sinun ei pitäisi asettaa painoennätysjätöjä tankoon. Tämä on tyhmä ja traumaattinen idea.

Hauislihakset reagoivat paremmin harjoitteluun kohtalaisella painolla välillä 8-15 toistoa kuin 3–5 raskaalla painonostimella tai käsipainolla.

Katso kyynärpääsi harjoituksen aikana. Ne otetaan takaisin ja kiinnitetään painettaessa vartaloa vasten. Tämä on välttämätöntä, jotta apulihakset eivät “varastaa” kuormitusta tavoitteesta, eivätkä heikentä koulutuksen tehokkuutta.

Kun kyynärpäät johdetaan taaksepäin, voit venyttää lihaksia paremmin harjoituksen negatiivisessa vaiheessa. Tämän vuoksi hauislihas saa enemmän vahinkoa, jota ilman kasvu ei ole mahdollista palautumisen aikana.

Bicepsin koulutusohjelmat aseiden määrittelemiseksi

C:\Zebroid 5\Projects\4 articles\images\102.jpg

On 3 yleistä mallia. Hauislihasharjoittelu yhdessä:

 • tricepsillä;
 • rintakehän lihaksilla;
 • selkänojalla.

Hauislihas- ja trivapsin harjoittelu samana päivänä on yleinen tekniikka. Jokaiselle lihakselle suoritetaan 2-3 harjoitusta, joita ei voida suorittaa yhdistämällä niitä suuriin lihasryhmiin. Lisäksi tämä järjestelmä antaa enemmän aikaa palautumiseen.

Tämän järjestelmän mukainen harjoittelu vaatii erillisen päivän käsille. Tämä on vakava haitta, koska kaikki eivät voi käydä kuntosalilla 4-5 kertaa viikossa.

Yhdessä rintarauhaslihasten kanssa hauisliha toimii vakauttajana, vastaanottamatta suurta kuormaa. Se pumpataan hoitotyön harjoituksen jälkeen. Jos jätät hauisnapin myöhempää käyttöä varten, kokonaisenergian tarjonta ei riitä lataamaan sitä oikein.

Päinvastainen tilanne kehittyy, kun harjoitetaan hauislihaa selkänojalla. Bicep työskentelee aktiivisesti eri vetolaitteissa, joten kuormitus on merkittävä. Tämän järjestelmän avulla se myös koulutetaan viimeksi, mikä on enemmän kuin “viimeistely” lihas kuin täysimittainen harjoittelu.

Koska ensimmäisen järjestelmän edut ovat ilmeiset, ehdotan tarkastella sitä yksityiskohtaisemmin.

Parhaat hauislihasharjoitukset: Hauisliha + hauis

Jotkut raudan ystävät jakavat hauislihasharjoitteluohjelman yhdessä trivapsin kanssa kahteen vaiheeseen. Tee ensin 2-3 harjoitusta tricepsille ja lataa sitten hauislihakset.

Tämä on väärin, koska pitkäaikainen rasitus yhdelle lihakselle tuhoaa sen tarpeettomasti. Tämän välttämiseksi vaihtoehtoiset harjoitukset. Se näyttää tältä:

 • Sulje pitopainike – 3 – 8.
 • EZ-tankin nostaminen – 3 – 8-15.
 • Yläosan lohkojen laajennus – 3 – 8.
 • Vasarat – 3 – 8-15.
 • Aseiden laajennus pään takaa käsipainoilla – 3 – 8-10.
 • Taivutus Scott-penkillä on 3 – 8-15.

Lepo 30 – 120 sekunnin välillä. Harjoitusten välillä – 2-3 minuuttia.

Tällainen harjoittelu 12–24 tunnin jälkeen aiheuttaa kipua. Miksi hauislihas satuttaa koulutuksen jälkeen? Lihakset ovat kipeitä mikro murtumien takia, jotka tapahtuvat, kun kuidut venytetään. Restauroinnin aikana kudokset paranevat ja tiivistyvät, niiden koko kasvaa. Lihasten kasvu – tämä on mukautumista kuormaan.

Kuinka saada käsivarren määritelmä kuntosalin ulkopuolelle

Kodin hauislihasharjoittelu eroaa kuntosalin harjoitteluun vain monenlaisilla painoilla. Jos siellä on kokoontaitettavia käsipainoja tai baaria, kotona harjoittelu ei ole ongelma.

Suorita käsivarsien taivuttaminen käsipainoilla ja tankoilla, vedä itsesi vaakapalkkiin käänteisellä kahvalla, syö hyvin, rentoudu. Mutta heti kun kehitys loppuu, mene kuntosalille. Painoja on enemmän, ja muita lihaksia voidaan kehittää.

Aivan kuten kaverit. Samat harjoitukset, samat lepo- ja harjoittelujaksot. Tyttöjen hauislihasharjoittelu tapahtuu vähemmän painolla. Lisäksi, jos isojen käsiä ei kehitetä, tyttöjen on suoritettava 12-20 toistoa sarjaa kohti 8-15.

johtopäätös

Suuret kädet eivät ole vain voimaa ja estetiikkaa, vaan ovat myös tilaa. Yhtiössä kerätty mies, jolla on kaikki muut asiat, on enemmän auktoriteettia kuin hänen laiha toverinsa. Koska olet lukenut tämän artikkelin, et selvästikään halua suhtautua jälkimmäiseen. Toivomme, että siitä oli hyötyä, ja vastasimme kysymyksiisi.