Dynamine ™ – uusi ennen harjoittelua neuroaktivoiva stimulantti, ”kofeiini ilman sivuvaikutuksia”

Compound Solutions -yhtiötä pidettiin yhtenä markkinoiden johtavista yrityksistä, joka tunnetaan innovaatioista, tehokkuudesta ja sitoutumisesta tutkimukseen. Todennäköisesti olet todennäköisesti käyttänyt useita yrityksen patentoituja komponentteja aikaisemmin, mutta et’edes tiedä sitä. Yhtiö vastaa PeakO2: sta, Carb10: stä ja muusta pitkävaikutteisesta “neuroactivator” nimeltään TeaCrine® (Theacrine).

Vaikka TeaCrine® siitä tuli erittäin suosittu viime vuonna tai niin, yritys alkoi tehdä töitä seuraavan tehokkaan neuroaktivaattorin tai stimulantin kehittämiseksi, mikä johtui DMAA: n ja DMGA: n tunnetuista ongelmista. Mielestämme tämä on yksi vuoden 2020 parhaista hermoaktivoivista stimulantteista.

Tämä uusi hermoaktivointiaine on Dynamine ™ja meillä on KAIKKI etsimäsi tiedot tästä seuraavan sukupolven stimulaattorista.

Dynamiini (metyyliberiini) on Compound Solutionsin kehittämä kofeiinijohdannainen, joka sijoitetaan nopeammin vaikuttavaksi teakriiniksi.

Mikä on dynaaminen ja miksi se on paras ennen harjoitusta?

Dynamine ™ on nopeampi ja monimutkaisempi Theacrine-versio (myös Compound Solutionsin kehittämä), joka keskittyy enemmän ennen harjoittelua käytettävien lisäravinteiden, pelilisäysten tai jopa energiajuomien käyttöön, kun taas Theacrine® sopii parhaiten raskaisiin nootrooppisiin kaavoihin.

Sekä teakriini että dinamiini ovat kofeiinijohdannaiset – kaikkien piristeiden kuningas.

Jos haluat tietää mitä Dynamine ™ on, laita sitten laboratoriotakkiisi, koska se on monimutkaista tietoa.

Dynamine ™ – metyyliberiini, kofeiinijohdannainen ja teakriinin sukulainen. Dyamiini ja akriini luokitellaan metyluraateiksi, jotka eroavat metyylieksantiineista kuten kofeiini, teobromiini jne. Näemme, että nämä erot ovat pieniä, mutta tiedätkö, pienet rakenneerot johtavat suuriin eroihin vaikutuksessa kehossa.

Dynamine’n virallinen molekyylikaava ™ on 2-metoksi-1,7,9-tetrametyylihappo ja TeaCrine® kaava on 1,3,7,9-tetrametyylihappo. Yleensä tapahtuu, että metyyliryhmä “3-asemassa” Osa teakriinimolekyylistä heitetään pois renkaasta ja siirretään yhteen happea (2-okso) pyrimidiinirenkaassa. Siksi muodostuu metoksyyliryhmä, joka on yleensä edullisempi liukoisuuteen rasvoihin.

Tämä ryhmä tekee molekyylistä vähemmän hydrofiilisen, mikä on meille hyvää, koska vähemmän hydrofiilisiä molekyylejä ylittää kalvot helpommin (esimerkiksi veri-aivoeste). Tämä metoksiryhmä voi myös muuttaa tapaa, jolla Dynamine on vuorovaikutuksessa aivojen reseptoreiden ja entsyymien kanssa.

Parhaimman energialisän lähteet Dynaaminen: Luonnollinen treeni

Dynamine ™ esiintyy luonnollisesti samoissa kasvilähteissä kuin teakriini, teobromiini, teofylliini, ksantiini, kofeiini, paraksantiini ja kaikki puriiniset alkaloidit. Tämä kasvilähde, joka sisältää kaikki nämä ihanat yhdisteet, on Robusta-kahvi. Sitä ei pidä sekoittaa arabicaan, tyyppiseen kahviin, jota suurin osa ihmisistä kuluttaa päivittäin. Huomaa, että Dynamine (ja teakriini) esiintyy myös arabikalla, mutta ei sellaisina määrinä kuin robusta.

Dynamine ™ löytyy assamialaisesta teestä (Camellia assamica var. kucha) ja pieninä määrinä kaakaossa ja yerba-matossa, sekä Cupuassaçu (lausutaan ku-pu-a-su), mutta EI mustassa tai vihreässä teessä (Camellia sinensis), kuten monissa muissakin yhdisteissä.

Niille, jotka don’Ei tiedä, Theobroma grandiflorum on kaakaomainen puu, joka kasvaa Amazonissa Brasiliassa, Perussa, Boliviassa ja Kolumbiassa. Sen hedelmät ovat samanlaisia ​​kuin kaakaopavut, heillä on valkoinen massa, joka sisältää alkaloideja suurina pitoisuuksina.

Täsmällinen vaatimustenmukaisuustapaus

Kaikki nämä lähteet ovat tärkeä askel DSHEA: n (elintarvikelisäainelaki) vaatimusten noudattamiseksi, koska luonnollista alkuperää vastaan ​​ei ole perusteita, koska Dynamine on selvästi “olennainen osa” useista “kasvit” (sanat, joiden määritelmistä keskustellaan edelleen DMAA: n tapauksessa) Kuten myöhemmin näemme, Compound Solutions vaatii lisäämään Dynamine GRAS-luetteloon (luettelo aineista, jotka on tunnustettu täysin vaarattomiksi) ja rahoittaa paljon tutkimusta varmistaakseen, että se on todella turvallinen.

Kuinka luonnollinen dynaamisuus ennen harjoittelua toimii?

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip2_1538757443.jpg

Tapaa Dr. Hector Lopez, johtava tutkija Dynaminen ja Theacrine.

Tee haku metyliberiinistä ja huomaat nopeasti, että tällä yhdisteellä ei ole suoritettu tutkimuksia. Löydät pienet resurssit keskustelevat kofeiinin tai bioaktiivisten kahviyhdisteiden hajoamisesta. Mielenkiintoista, että tärkeimmät hakutulokset [mukaan lukien TeaCrine® (teakriini) ja dynaaminen ™ (metylliberiini)] ovat tosiasiassa tuloksia aikakirjallisuuden tekijöiden Tim Siegenfussin, PhD, FISSN, Sean Wells, MPH, RD, FISSN ja Hector L. Lopez, MD, CSCS, FAAPMR, FISSN varhaisesta työstä. koskaan tutkia näitä ”methylurates” ihmisten osallistumisella vuosille 2010-2011. Dynamine ™ ja TeaCrine® ovat tavaramerkkejä ja suojattu lukuisilla kansainvälisillä patenteilla odotettaessa prioriteetin vahvistus sarjanumeroa 61/903, 362 ja Yhdysvaltain patenttia 9 468 645; Yhdisteratkaisut

Tutustuminen Yhdiste ratkaisut

Vasta kun puhuimme Compound Solutionsin toimitusjohtajan Matt Titlowin ja Hector L. Lopezin, MD, CSCS, FAAPMR, FISSN kanssa, me todella oppimme, mikä tämä yhdiste on ja kuinka se toimii kehossa. Kaksi dynaamisen luojaa ™ (ja TeaCrine®) olivat tarpeeksi ystävällisiä kertomaan kuinka tämä hämmästyttävä sekoitus toimii.

Metiluratı – TeaCrine® (Teakriini) ja dynaaminen ™ (Metyyliberiini) – nämä ovat erittäin harvinainen luokka biologisesti aktiivisia aineosia, jotka ovat neuroaktivaattoreita, mutta eivät vaikuta sykeeseen, verenpaineeseen tai verisuonten supistumiseen (lehdistövaste). Toisin sanoen, dynaaminen ™ (ja TeaCrine®) stimuloida keskushermostoa vaikuttamatta sydän- ja verisuonijärjestelmään.

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip3_1538757465.jpg

Compound Solutions tukee dynaamista tutkimusta.

Nämä yhdisteet vaikuttavat vähemmän lisämunuaisiin kuin kofeiini ja muut stimulantit. Samanaikaisesti vähentyneen lisämunuaisen stressin kanssa, dynaaminen ™ ja TeaCrine® voivat myös vähentää kortisolia, norepinefriiniä jne.

Yhdisteratkaisut ehdottivat, että syy Dynamynin (nopeavaikutteinen, suurivaikutteinen) vaikutuksen ja farmakodynamiikan eroihin verrattuna teakriiniin johtuu sen hieman erilaisesta rakenteesta.  “peli metyyliryhmän kanssa” antoi Dynamine-molekyylin tunkeutua nopeammin veri-aivoesteeseen (BBB), mikä johtaa nopeampiin vaikutuksiin, mahdollisesti dopamiinireseptoreiden voimakkaampaan aktivointiin ja signaalien lähettämiseen muista välittäjäaineista (norepinefriini, serotoniini ja GABA).

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip4_1538757478.jpg

Dyamiini on samanlainen kuin teakriini, mutta metyyliryhmän siirtyminen vaikuttaa merkittävästi sen kykyyn ylittää veri-aivoeste.

On myös oletettu, että se on samoin kuin teakriini, se on adenosiinireseptorien allosteerinen modulaattori (heikko estäjä). Allosteerinen esto on samanlainen kuin a: n käyttö “avain” (Dynaaminen) paikkaan, joka on etäällä “Lukko” (adenosiinireseptori). Kofeiini päinvastoin estää ortostaattisesti kokonaisuuden “Lukko”, yhdistäen sen pääreseptorikohtaan. Seurauksena heikko allosteerinen inhibitio on todennäköisesti vastuussa Theacrinille ja Dynineenille ominaisesta riippuvuuden ja takyfylaksian puutteesta.

Ensimmäinen työ, johon osallistui ihmisiä, osoittaa, että vaikutuksen alkaminen (ENV = energia, mieliala, huomio) tapahtuu nopeammin. Vaikutuksen alkaminen on noin 10–15 minuuttia, piikki tapahtuu 45–60 minuutin kuluttua ja sitten lasku tapahtuu 2,5–3 tunnissa.

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip5_1538757494.jpg

Onko se terveellisintä ennen harjoitusta?

Yhdistelmäratkaisut Dynamine näkee erinomaisen “neuroactivator” joka tarjoaa vankkaa kognitiivista parannusta.

Toisin sanoen vaikutukset, joita kuluttajat odottivat Theacrine-valmisteesta, voidaan saada selkeämmin Dynamine-ohjelmasta, nimittäin nopea ja selkeä toiminta.

Pohjimmiltaan dynaaminen ™ parantaa kognitiivisia ominaisuuksia, joten sen vaikutus on samanlainen kuin tavallisella ”kofeiinimaksu”, mutta itse asiassa se ei vaikuta sydän- ja verisuonijärjestelmään tai lisämunuaisiin. Metyylivetyhapot (ts. metyluraatit) eroavat metyylieksantiineista (kofeiini, paraksantiini, ksantiini). Pieni ero, joka koostuu yhden oksoryhmän asemasta, vaikuttaa yllä oleviin sydän- ja verisuonijärjestelmän parametreihin.

Se tarkoittaa myös sitä, että dynaaminen ™ ja teakriini® EI saa vaikuttaa uneen. Tämä osoitettiin alustavissa tutkimuksissa, kun yhdisteet otettiin myöhään illalla ja mitattiin PSQI (Pittsburgh Sleep Quality Index).

Kuinka käyttää terveellisimpiä harjoituksia edeltäviä harjoituksia? Annostus ja yhdistelmä jym-valmisteen kanssa ennen harjoitusta

Yritys Compound Solutions sanoi, että ”kultainen keskitie” Dynaine-annoksia on alueella 100-200 mg. Parhaillaan on käynnissä tutkimuksia “ihanteellinen” annos perustuu sen itsenäiseen käyttöön, samoin kuin yhdessä kaiken tyyppisten muiden keskushermostoa aktivoivien yhdisteiden kanssa (lisää tästä alla!).

Harjoittelua edeltävä turvallisuus: annos-vastekoe

Compound Solutions tutkii parhaillaan geenitoksisuutta, kromosomipoikkeavuuksia ja perimää vaurioittavia vaikutuksia, mikä yrityksen mukaan näyttää lupaavalta. Suoritetaan myös useita muita rotatutkimuksia (LD50-tutkimus), annos-vaste-tutkimus (14 päivän tutkimus … riittävä aika rotille) ja paljon pidempi klassinen toksikologinen tutkimus NOAEL-arvon määrittämiseksi (a annos, jolla ei ole selvää haittavaikutusta), joka on tärkeätä tietoa GRAS-annoksen (täysin vaarattomaksi tunnustetun annoksen) määrittämiseksi ja “ei määritelty aiheuttavan haittaa aiotun käytön olosuhteissa”.

Lisäksi tehdään kolme kliiniset tutkimukset ihmisille rintojen monimutkaisuutta koskevissa tutkimuksissa. Compound Solutions toivoo saavansa annoksen GRAS: ia “lopullinen sääntö” FDA: n mukaan OECD / GLP: n suositusten mukaisesti … tämä on korkeampi turvallisuusstandardi kuin jopa NDI (uusi elintarvikkeen ainesosa)!

Harjoittelua edeltävät yhdistelmät: dynaaminen + kofeiini, kofeiini + teakriini + dynaaminen

Kofeiini + dynaaminen

Kuten edellä mainittiin, kofeiini tekee kaikesta vain paremman (paitsi ehkä nukkumisen). Siksi Dynamine menee hyvin kofeiinin kanssa. Joka tapauksessa 200-300 mg kofeiinia ja 100-200 mg Dynaminea yhdistetään ihanteellisesti ja parantavat sen vaikutusta ”ENV”, jonka saat uudesta kognitiivisesta vahvistimesta.

Kofeiini + teakriini + dynaaminen

Yhdistä kofeiini, teakriini ja dynaaminen upea yhdistelmä välitöntä ja kestävää energiaa, tunnelmaa ja keskittymistä.

Tämä yhdistelmä on vain maagista. Se todella antaa sinulle parhaan yhteyden. Kofeiinin ja dynaamisen yhdistelmän ansiosta saat välitöntä energiaa, huomiota ja valppautta. Ja kun lisäät Theacrine® seokseen saat yhdistelmän tämän tilan pitkäaikaiseksi ylläpitämiseksi.

Alfa- ja beetatestareiden varhaisten raporttien sekä alustavien tutkimusten mukaan kofeiinin + dynaamisen yhdistelmä ™ + Teakriini® on upea! Se näyttää tarjoavan “vakaa koko spektrin vaikutus” koko päivän!


Monimutkaiset harjoitteluvaihtoehdot. Synergistiset nootropiikat

Yhdessä muiden synergististen aineosien (tyrosiini, kolinergiset aineet, kofeiini, rodiola, bakopa, leijona # 39; harja (Hericium erinaceus) ja muut keskushermostoa aktivoivat aineosat) kanssa voit ottaa pienemmän annoksen, todennäköisimmin välillä 50- 100 mg.

Ennen harjoittelua täydentävät lisäaineet, jotka sisältävät Dynamine ™

Dynamine ™ on edelleen uusi aineosa, ja vain harvat yritykset käyttävät sitä kaavoihinsa. Tässä on luettelo yrityksistä, jotka ovat jo sisällyttäneet sen olemassa oleviin tuotteisiinsa tai sisällyttävät seuraavaan julkaisuunsa ennen harjoittelua käytettävien täydennysosiensa.

  • Inspiroidut Nutraceuticals DVST8 White Cut (2018 -versio)
  • Performax Labs StimMax
  • ATP-ravitsemus suorittaa kinetiikan V2

Dynamiini on askeleen korkeampi kuin kofeiini, josta nautimme täysin! Se toimii nopeammin kuin teakriini, mutta ei johda veden kertymiseen.

Alkuvirta ™ Yleiskatsaus / ensimmäinen vaikutelma

Aluksi PricePlow-tiimi kokeili sitä ja huomasi miellyttävät vaikutukset alusta alkaen – se on selvästi nopeampi ja aiheuttaa enemmän “tuntemuksia” kuin Theacrine. Tämä on arvostelu ensimmäisestä vaikutelmasta yhden annoksen jälkeen.

Lisäkäytön jälkeen näkymät vaikuttavat erittäin suotuisilta. Itse asiassa Dynamine aiheuttaa vaikutuksia, joita odotimme Theacrinelta. Alat tuntea sen nopeammin, ja tämä on yleensä mitä käyttäjät haluavat.

Uskomme, että tämä on täydellinen täydennys kofeiiniin, etenkin niille, joiden kahvia ”vain ei toimi enää.”

Onko Dynamine paras ennen harjoitusta 2019?

?kyykkyja
Kun TeaCrine® ilmestyi, se oli läpimurtoaine pitkäaikaiseen, puhtaaseen energiaan. Mutta tavalliset ennen harjoittelua käytettävien lisäravinteiden fanit, jotka alkavat harjoitella 60 minuuttia tai vähemmän nauttimisen jälkeen varsinaisen harjoituksen aikana, eivät koskaan saaneet hyötyä energian ja huomion lisäämisestä ainesosasta, jota he toivoivat.

Se # 39, kun dynaaminen ™ tulee sisään. Se tarjoaa samat lopputulokset, mutta tarjoaa ne paljon nopeammin, joten se on ihanteellinen käytettäväksi ennen harjoitusta tehtävissä lisäravinteissa.

Kayta tassa tapauksessa vain etu- ja ulkoreideja ja pumppaa vain niita. Kuntobikini -kilpailuihin osallistuvat urheilijat kayttavat niita usein alavartaloille ihanteellisten mittasuhteiden tarjoamiseksi.
Kallistettaessa selka on tasainen ja jalat taipuneet, polvet ovat hiukan toisistaan ? Kerran hanen ystavansa kysyi miksi han teki nain, johon aloittelija -urheilija vastasi haluavansa voittaa tittelin iMr. Tassa tapauksessa kuorma voidaan antaa runsaammin. Spartan tyonto tehdaan painotuksesta (kammenten paalla) makuulla.